Učitavanje ...

Fiskalni uređaji/ Novi modeli

Novi modeli koji su certificirani po novom pravilniku, izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji.

Fiskalna kasa Tring ONE C

Certificirana kasa po novim izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji. Odlikuje se modernim dizajnom. Ubacivanje papira je jednostavno po sistemu "Paper Easy Loading".Jedna od bitnih novina je i mehanička tastatura.

Cijena: 584,00 KM

Printer Tring FP1 C (3G/4G)

Integrisan displej i GPRS terminal, automatski prenos podataka na server poreske uprave. Idealno je rješenje za sve tipove djelatnosti. Koristi širine termalne trake 57mm. Printer 3G/4G sa GPRS terminalom je skuplji 80 KM u odnosu na osnovnu verziju.

Cijena: 643,50 KM

Fiskalni printer TRING T202-C

Printer koji je također certificiran po novim izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji. Namjenjen je zahtjevnim POS mjestima gdje su pouzdanost i brzina bitni zahtjevi. Brzina ispisa 200 mm/s. Moguće je koristiti širine termalne trake od 57mm i 80mm. Ovaj uređaj zadovoljava stroge zahtjeve EnergyStar* i kao takav štedi energiju, novac i štiti okolinu bez umanjenja kvaliteta.

Cijena: 1228,50 KM

Fiskalna kasa TRING FK2

TRING FK2 – fiskalna kasa, pouzdana i kvalitetna, u potpunosti razvijena i proizvedena u BiH! Nova generacija fiskalne kase modernog dizajna sa jednom trakom širine 58 mm, idealna je za mala i srednja preduzeća. Koristi se kao desktop fiskalna kasa. Mehanička tastatura – odgovara svim uslovima i zahtjevima tržišta.

Cijena: 680,00 KM

Mobilna fiskalna kasa/printer CONFIG DP-25 MX

Može se koristiti kao mobilna (prenosiva) kasa i kao desktop (stolna) kasa/printer. Koristi jednu termo rolnu 57 mm. GPRS integrisan, sa automatskim slanjem podataka na server poreske uprave. Vanjski displej za kupca. Pogodna za sve vrste djelatnosti (ugostiteljstvo, uslužne djelatnosti, trgovine itd.)

Cijena: 648,00 KM

Fiskalni printer CONFIG FP-60X

Fiskalni printer koji je certificiran po novim izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji. Najbrži mali printer u klasi sa brzinom ispisa 150 mm/s, tihi rad, lagan (500 gr), jednostavno rukovanje, jednostavno umetanje papira, printer s jednom rolnom i automatskim sjekačem papira, automatsko slanja podataka. Uz printer dolazi i externi displej koji pogodan za maloprodajne objekte. Komunikacija RS232, LAN

Cijena: 696,00 KM

Fiskalni printer CONFIG FP-700X

Premium klasa printera koji je certificiran po novim izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji. Kompaktan, jednostavan za korištenje Velika brzina (220 mm/s) ispisivanja; Korištenje termalnog papira 58 mm širine; Mehanizam automatskog rezača; Integrisan displej za kupca; Integriran GPRS modem; 1x Termo rola.

Cijena: 1.205,00 KM

Fiskalna kasa Tremol M20

Fiskalna memorija: 2000 Dnevnih izvještaja. Displej operatera Grafički LCD sa pozadinskim osvjetjenjem,do 5 redova,zavisno od fonta. Lako postavljanje termalnog papira. Brzina ispisa 75 mm po sekundi Podržani papir Termalni papir 57 mm. Ispis znakova po redu 32 simbola

Cijena: 640,00 KM

Fiskalni priner Tremol FP21

Najbrži printer na tržištu 220mm/sec. Tihi rad, automatski rezač papira, jednostavno rukovanje, jednostavno umetanje papira, printer sa jednom rolnicom 80 mm, automatsko slanje podatka na server PU, jedinstven estetski dizajn

Cijena: 784,00 KM

Fiskalizacija

Kako? Gdje? Zašto?

Fiskalizacija je skup mjera koju provode obveznici fiskalizacije kako bi putem internet veze ili mobilnih operatera Poreznoj upravi omogućili efikasniji nadzor ostvarenog prometa u gotovini – svaki račun se prilikom izdavanja šalje na server Porezne uprave. Stoga je od iznimne važnosti da svi porezni obveznici odaberu najkvalitetnijeg poslovnog partnera i dobiju besprijekornu uslugu.

Zašto trebam fiskalni uređaj?
Zakonska regulativa Federacije Bosne i Hercegovine imperativom traži instaliranje uređaja za ostvarivanje platnog prometa, a koji su izravno povezani s Poreznom upravom entiteta u kojem subjekt posluje. Svi koji ne posjeduju fiskalne uređaje, a spadaju u kategoriju fiskalnih obveznika, plaćaju enormne novčane kazne i prijeti im zabrana obavljanja djelatnosti.
Gdje kupiti fiskalni uređaj i s kim sklopiti ugovor o servisiranju i podršci?
Naša preporuka potencijalnim klijentima je da posebnu pažnju posvete post prodajnoj podršci koja je po našem mišljenu i najbitnija u ovom procesu i da biraju za partnere one firme koje su akcentat stavile na prodaju i servis fiskalnih kasa, a ne na one kojima je to usputna djelatnost.
Je li „MS TEAM“ ovlašten za prodaju i servis fiskalnih uređaja?
MS TEAM d.o.o. je ovlašten za prodaju i servisiranje fiskalnih uređaja od strane 3 proizvođača i to: Tring-a, Kim Tec-a i Configa, kao i od strane Poreske uprave. Svi serviseri su obučeni i ovlašteni i posjeduju potrebne servisne pečate i certifikate.

Trebate pomoć?

Imate pitanje? Pozovite nas ili pišite na naš e-mail. Veoma jednostavno.

Mi štedimo Vaše vrijeme

Naša tehnička podrška štedi vaše vrijeme i energiju i omogućuje Vam da svoje poslovanje obavljate nesmetano i bez prevelikih zastoja.

Podrška na daljinu

Svaki problem ćemo pokušati riješiti na što brži i jednostavniji način, koristeći se naprednim tehnologijama. Ukoliko ne uspijemo riješiti problem na daljinu preko telefona ili interneta, naš serviser dolazi na lice mjesta u što kraćem roku.

Zadovoljstvo kupca

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet br. 1. Obvezujemo se da budemo na vašoj strani dok ne budete 100% zadovoljni našim uslugama.