Učitavanje ...

Izmjene i dopune zakona o fiskalizaciji

“ Dana 09.04.2021. godine, objavljene su izmjene Pravilnika o fiskalnim dokumentima i Pravilnika o fiskalnim sistemima, („Službene novine Federacije BiH“, broj: 28/21). Donesenim izmjenama omogućeno je dalje izdavanje fiskalnih računa u formatu kakav je bio do sada, kao i dalja upotreba postojećih fiskalnih uređaja na tržištu, a sve do donošenja posebnog pravilnika kojim će se utvrditi dinamika zamjene postojećih fiskalnih uređaja na tržištu. Osim navedenog, omogućena je i inicijalna fiskalizacija uređaja sa trenutno predviđenim rokom do 01.09.2021. godine, koji se eventualno, a u ovisnosti od toka postupka certifikacije novih uređaja, kao i epidemiološke situacije, može prolongirati. “

Fiskalizacija

Kako? Gdje? Zašto?

Fiskalizacija je skup mjera koju provode obveznici fiskalizacije kako bi putem internet veze ili mobilnih operatera Poreznoj upravi omogućili efikasniji nadzor ostvarenog prometa u gotovini – svaki račun se prilikom izdavanja šalje na server Porezne uprave. Stoga je od iznimne važnosti da svi porezni obveznici odaberu najkvalitetnijeg poslovnog partnera i dobiju besprijekornu uslugu.

Zašto trebam fiskalni uređaj?
Zakonska regulativa Federacije Bosne i Hercegovine imperativom traži instaliranje uređaja za ostvarivanje platnog prometa, a koji su izravno povezani s Poreznom upravom entiteta u kojem subjekt posluje. Svi koji ne posjeduju fiskalne uređaje, a spadaju u kategoriju fiskalnih obveznika, plaćaju enormne novčane kazne i prijeti im zabrana obavljanja djelatnosti.
Gdje kupiti fiskalni uređaj i s kim sklopiti ugovor o servisiranju i podršci?
Naša preporuka potencijalnim klijentima je da posebnu pažnju posvete post prodajnoj podršci koja je po našem mišljenu i najbitnija u ovom procesu i da biraju za partnere one firme koje su akcentat stavile na prodaju i servis fiskalnih kasa, a ne na one kojima je to usputna djelatnost.
Je li „MS TEAM“ ovlašten za prodaju i servis fiskalnih uređaja?
MS TEAM d.o.o. je ovlašten za prodaju i servisiranje fiskalnih uređaja od strane 3 proizvođača i to: Tring-a, Kim Tec-a i Configa, kao i od strane Poreske uprave. Svi serviseri su obučeni i ovlašteni i posjeduju potrebne servisne pečate i certifikate.

Trebate pomoć?

Imate pitanje? Pozovite nas ili pišite na naš e-mail. Veoma jednostavno.

Mi štedimo Vaše vrijeme

Naša tehnološka podrška štedi vaše vrijeme i energiju i omogućuje Vam da svoje poslovanje obavljate nesmetano i bez prevelikih zastoja.

Podrška na daljinu

Svaki problem ćemo pokušati riješiti na što brži i jednostavniji način, koristeći se naprednim tehnologijama. Ukoliko ne uspijemo riješiti problem na daljinu preko telefona ili interneta, naš serviser dolazi na lice mjesta u što kraćem roku.

Zadovoljstvo kupca

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet br. 1. Obvezujemo se da budemo na vašoj strani dok ne budete 100% zadovoljni našim uslugama.